Достапност
ВИД НА СОБА УСЛУГА 01.04. - 11.06. 11.06. -06.07. 06.07. -21.08. 21.08. -16.09. 16.09. -01.11.
 2 TWC LUX B/T TV F KL LUX L   7  ПОЛУПАНСИОНИ € 227 € 279 € 329 € 284 € 227
 2 TWC LUX B/T TV F KL LUX A   7  ПОЛУПАНСИОНИ € 208 € 255 € 289 € 249 € 208

Локација: 15 км од Улцињ.
Плажа: 100 - 200 м, песочна.
Услуга: Полупансион, појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе.

Клима: Да.
Опис: Населба од бунгаловски тип, ресторан, аперитив бар, фризерски салон, детско игралиште, дискотека, спортски терени.

Инфо: Нудистичка населба. Бунгалови од тип А и В се на спрат. Бунгалови од тип L се на приземје. Паркинг – бесплатно.Wi-Fi бесплатно.

 

Категоризација 2 **
Локација Улцињ
Тип на сместување Хотел