ВИД НА СОБА УСЛУГА ВИД НА СМЕСТУВАЊЕ 28.04.17 15.06.17 16.06.17 06.07.17 07.07.17 27.07.17 28.07.17 21.08.17 22.08.17 01.09.17 02.09.17 15.09.17 16.09.17 03.10.17
 Double Room for Sgl -  BB 1Ad 20 26 30 33 30 26 20
 Double Room for Sgl -  BB 1Ad+1ch(0-2) 20 26 30 33 30 26 20
 Double Room for Sgl -  BB 1Ad+1ch(3-11) 20 26 30 33 30 26 20
 Double Room -  BB 2Ad 22 28 31 36 31 28 22
 Triple Room -  BB 3Ad 24 33 38 41 38 33 24
 Triple Room -  BB 3Ad+1ch(0-2) 24 33 38 41 38 33 24
 Double Room for Sgl -  HB 1Ad 28 33 37 41 37 33 28
 Double Room for Sgl -  HB 1Ad+1ch(0-2) 28 33 37 41 37 33 28
 Double Room for Sgl -  HB 1Ad+1ch(3-11) 31 37 41 44 41 37 31
 Double Room -  HB 2Ad 37 43 47 51 47 43 37
 Triple Room -  HB 3Ad 47 57 61 64 61 57 47
 Triple Room -  HB 3Ad+1ch(0-2) 47 57 61 64 61 57 47

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31 ДЕКЕМВРИ 2016.                         
УПЛАТА ВО ДЕНАРИ 1 € = 61,8 ДЕН        
            

BB - ноќевање со појадок                    
HB - полупансион                    
FB - полн пансион                    
UL - ултра се вклучено                    
AL - се вклучено                    
RR - наем                    
FBp - премиум плус пакет                    
Ad - возрасно лице                    
Ch - дете

Категоризација 2 **
Локација Криопиги
Тип на сместување Хотел