ВИД НА СОБА УСЛУГА ВИД НА СМЕСТУВАЊЕ 03.04.17 18.05.17 19.05.17 10.06.17 11.06.17 18.07.17 19.07.17 27.08.17 28.08.17 12.09.17 13.09.17 30.09.17 01.10.17 29.10.17
Double Room -  HB 2Ad 52 79 105 115 105 79 52
Double Room -  HB 2Ad+1ad 70 105 141 154 141 105 70
Double Room -  HB 2Ad+1ch(2-6) 52 79 105 115 105 79 52
Double Room -  HB 2Ad+1ch(7-12) 52 79 105 115 105 79 52
Double Superior  -  HB 2Ad 71 98 125 135 125 98 71
Double Superior  -  HB 2Ad+1ad 96 132 169 181 169 132 96
Double Superior  -  HB 2Ad+1ch(2-6) 71 98 125 135 125 98 71
Double Superior  -  HB 2Ad+1ch(7-12) 71 98 125 135 125 98 71

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31 ДЕКЕМВРИ 2016.                         
УПЛАТА ВО ДЕНАРИ 1 € = 61,8 ДЕН                    

BB - ноќевање со појадок                    
HB - полупансион                    
FB - полн пансион                    
UL - ултра се вклучено                    
AL - се вклучено                    
RR - наем                    
FBp - премиум плус пакет                    
Ad - возрасно лице                    
Ch - дете

              

Категоризација 5 *****
Локација Пефкохори
Тип на сместување Хотел