ВИД НА СОБА УСЛУГА ВИД НА СМЕСТУВАЊЕ 01.05.17 05.06.17 06.06.17 30.06.17 01.07.17 16.07.17 17.07.17 28.08.17 29.08.17 15.09.17 16.09.17 30.09.17 01.10.17 18.10.17
Studio  - Pool View or Sea View RR 2Ad 32 44 63 81 63 44 32
Studio  - Pool View or Sea View RR 2Ad+1ad 32 44 63 81 63 44 32
Studio  - Pool View or Sea View RR 2Ad+1ch(0-1) 32 44 63 81 63 44 32
Studio  - Pool View or Sea View RR 2Ad+1ch(2-11) 32 44 63 81 63 44 32
Studio Superior RR 2Ad 44 81 90 108 90 81 44
Studio Superior RR 2Ad+1ad 44 81 90 108 90 81 44
Studio Superior RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 44 81 90 108 90 81 44
Studio Superior RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 44 81 90 108 90 81 44
Studio Superior RR 2Ad+1ch(0-1) 44 81 90 108 90 81 44
Studio Superior RR 2Ad+1ch(2-11) 44 81 90 108 90 81 44
Studio Superior RR 2Ad+2ch(0-1) 44 81 90 108 90 81 44
Studio Superior RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 44 81 90 108 90 81 44
Studio Superior RR 2Ad+2ch(2-11) 44 81 90 108 90 81 44

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31 ДЕКЕМВРИ 2016.                         
УПЛАТА ВО ДЕНАРИ 1 € = 61,8 ДЕН      
             

BB - ноќевање со појадок                    
HB - полупансион                    
FB - полн пансион                    
UL - ултра се вклучено                    
AL - се вклучено                    
RR - наем                    
FBp - премиум плус пакет                    
Ad - возрасно лице                    
Ch - дете

Категоризација 4 ****
Локација Криопиги
Тип на сместување Хотел