Достапност

Apartmani BONEFACIC 3***

Апартманите се наоѓаат во Башка, 400 м од центарот
0,00 ден.

Локација: Башка на остров Крк, 400 м од центарот. 
Плажа: 500 м, крупен песок.
Услуга: Наем на апартмани.
Клима: Не.

Опис: Куќата се наоѓа во Башка, 400 м од центарот. Најблиска продавница и ресторан на 400 м. Во куќата има 5 апартмани, сите имаат паркинг простор, балкон со гарнитура за седење, сателитска ТВ, шпорет, фрижидер и кауч (во АПП СТУДИО нема) кој служи како дополнителен лежај.

инфо: ПРИСТИГНУВАЊЕ  /  ЗАМИНУВАЊЕ:  ПО 14:00ч   ДО 10:00ч. Менување постелнина 1x неделно, пешкири 2x неделно.

Категоризација 3 ***
Локација Крк
Тип на сместување Апартман