Достапност

Apartmani SILVA 3***

Апартманите се наоѓаат во Сутиван, 1км од центарот на местото, 7км од Супетар
0,00 ден.

Локација: Сутиван, Брач, на 7км од Супетар
Оддалеченост од плажа: 350м, камчеста, стеновита
Услуга: Наем на апартман
Клима: Има

Опис:
Апартманите се наоѓаат во Сутиван, 1км од центарот на местото, 7км од Супетар. Продавници, кафичи и ресторани има во центарот на местото, голем трговски центар има во Супетар. Во сите апартмани има микробранова, сателитска ТВ, клима, и заедничка скара.
1/2 +1 АПП (30м2, приземје): спална соба со француски лежај, дневна соба со кујнска ниша, трпезарија со дополнителен лежај на развлекување за едно лице, бања, балкон, клима.
1/2 +1 АПП (50м2, прв спрат)спална соба со француски лежај и балкон, дневна соба со кујнска ниша, трпезарија и дополнителен лежај на развлекување за две лица, бања, балкон, клима.
1/4 +2 АПП (60м2, приземје): две спални соби со француски лежаи, или два одвоени кревети, дневна соба со кујнска ниша, трпезарија со дополнителен лежај на развлекување за две лица, бања, тераса, клима.

Категоризација 3 ***
Локација Брач
Тип на сместување Апартман