Достапност

Blue Island Hotel 2*

ДИРЕКТЕН ЛЕТ СОЛУН - КРИТ - СОЛУН ( инфо во агенција )
0,00 ден.

BB - ноќевање со појадок
HB – полупансион
FB - полн пансион                
UL - ултра се вклучено        
AL - се вклучено    
RR – наем
Ad - возрасно лице

Категоризација 2 **
Локација Ираклион
Тип на сместување Хотел