Достапност

Bungalov SUHA PUNTA 2**

Бунгаловот се наоѓа во Суха Пунта на Раб, 5 км од местото Раб, помеѓу хотел Ева и хотел Каролина.
0,00 ден.

Локација: Суха Пунта на Раб, 5 км од местото Раб, помеѓу хотел Ева и хотел Каролина.
Плажа: 100-150 м, бетонирана, крупен песок, песочна и каменита.
Услуга: Полупансион, појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе. Со вечерата вклучен пијалок (сок, вода, вино, пиво). Во хотел Ева.

Опис: Одвоени куќички со повеќе двокреветни соби, централен ресторан, тенис, пинг понг, мини голф, изнајмување велосипеди, ТВ сала.

инфо: Бунгаловите се скромно опремени. Жива музика во сезона.

Категоризација 2 **
Локација Раб
Тип на сместување Апартман