АВИОН

Kemer Dream Hotel - Kemer

Хотелот се наоѓа на 600 м од центарот на градот Кемер, на 45 км оддалеченост од градот Анталија, на 55 км од аеродромот во Анталија. Има приватна плажа, оддалечена 200 м од хотелот.

0,00 ден.

Orange County Resort - Kemer

Хотелот има своја приватна плажа на околу 100 м. Од Анталија е оддалечен 45 км, од aеродромот на Анталија се наоѓа на 50 км. Лоциран е во градот Кемер, под зелените планини и на брегот на Средоземното море.

0,00 ден.

Ramada Resort - Side

Хотелот се наоѓа на 17 км од градот Сиде, додека аеродромот во Анталија е оддалечен на 55 км. Достапен е шатл сервис до плажата на хотелот, која е оддалечена 600 м.

0,00 ден.

Филтри