Достапност

Depandans ADRIA 2**

Депандансот се наоѓа на 500 м од центарот на Њивица, 200 м од хотелот Бели Камник I/II.
0,00 ден.

Локација: 500 м од центарот на Њивица, 200 м од хотелот Бели Камник I/II.
Плажа: 400 м, крупен песок и дел бетонирана.
Услуга: Полупансион, појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе ( во хотел Бели Камник I/II ).
Клима: Во ресторанот.

Опис: Депанданси со трокреветни и четворокреветни соби, централна рецепција, централен ресторан во хотел Бели Камник I/II.

инфо: Во собите 1/3 може да престојуваат две особи. Собите се скромно опремени.

Категоризација 2 **
Локација Крк
Тип на сместување Хотел