Достапност

Depandans LAVANDA 3***

Депандансот Лаванда 3*, се наоѓа во Хвар – 800 м од центарот на Стари Град, и 100м од плажа
0,00 ден.

Локација: Хвар – 800 м од центарот на Стари Град.
Плажа: Бетонирана / крупен песок 100 м од хотел.
Услуга: Полупансион.
Клима: Не.

Хотелски содржини: Ресторан, кафeана, отворена тераса, ТВ сала, надворешен базен.
Спорт и забава: Тениски игралишта, кошаркарско игралиште, мини голф.
инфо: Депанданс е објект кој е одвоен од централната зграда.

Категоризација 3 ***
Локација Хвар
Тип на сместување Апартман