Достапност

Depandans LIBURNIJA 2**

Депандансот се наоѓа во Новаља на островот Паг, на влезот во местото, на 200 м од центарот.
0,00 ден.

Локација: Новаља на остров Паг, на влезот во местото. 200 м од центарот.
Плажа: 100 м, крупен песок. Во близина 1000-3000 м се познатите плажи Страшко, Зрче и Цаска.
Услуга: Полупансион, појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе.

Опис: Главна зграда, депанданс, централен ресторан, аперитив бар со голема тераса, продавница за сувенири.

инфо: Спортски активности во кампот Страшко.

Категоризација 2 **
Локација Паг
Тип на сместување Хотел