Hotel CAROLINA 4****

Хотелот се наоѓа во Суха Пунта на Раб, 5 км од местото Раб.
0,00 ден.

Локација: Суха Пунта на Раб, 5 км од местото Раб.
Плажа: 50 м, бетонирана и каменита.
Услуга: Полупансион, појадок и вечера – шведска маса.
Клима: Хотелот е климатизиран.

Опис: Ресторан, аперитив бар, продавница, ТВ сала,снек бар,тераса,отворен базен, тенис, мини голф, пинг понг.
Инфо: Отворен базен со морска вода. Хотелот е реновиран во 2002 година. Жива музика во Јули и Август.

Категоризација 4 ****
Локација Раб
Тип на сместување Хотел