Достапност
ВИД НА СОБА УСЛУГА 01.04. - 01.06. 01.06. - 01.07. 01.07. - 01.09. 01.09. - 01.10. 01.10. - 01.11.
 2 TWC B T SAT TV S KL   7  ПОЛУПАНСИОНИ € 264 € 346 € 446 € 346 € 264

Локација: Петровац, 18 км од Будва.
Плажа: 150 м, крупен песок и песочна. Лежалки и чадори за сонце со доплата.
Услуга:   Полупансион, појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе

Клима: Да.
Опис: Рецепција, ресторан, ресторан ‘a la carte’, аперитив бар, фитнес сала, детска игротека.
Инфо: Хотелот е реновиран во 2014 година. Паркинг – бесплатно. Wi-Fi – со доплата.

 

Категоризација 4 ****
Локација Петровац
Тип на сместување Хотел