Достапност

hotel DELFIN 2**

Локација: Хвар – 5 мин. од центарот на Хвар. Плажа: Крупен песок / каменита и дел бетонирана.200 м од хотел. Услуга: Полупансион – шведска маса за појадок и вечера со салатно бифе. Клима: Не. Хотелски содржини: Ресторан со тераса и поглед на градот,аперитив бар,паркинг,тераса,во непосредна близина тениски терени,џет ски,изнајмување велосипеди.
0,00 ден.