Достапност

Hotel GRAND HOTEL IMPERIAL 4****

Хотелот се наоѓа во близина на местото Раб, во паркот Комрчар.
0,00 ден.

Локација: Во близина на местото Раб, во паркот Комрчар.
Плажа: 100-150 м, бетонирана, крупен песок и каменита.
Услуга: Полупансион, појадок – шведска маса, вечера избор на 3 вида мени и салатно бифе. Со вечерата вклучен пијалок (сок, вода, вино, пиво).
Клима: Хотелот е климатизиран.

Опис: Ресторан, тераса, аперитив бар, бутик, ТВ сала, тенис, мини голф, пинг понг.

инфо: Жива музика во сезона.

Категоризација 4 ****
Локација Раб
Тип на сместување Хотел