Достапност

Hotel ISTRA 3***

Хотелот се наоѓа во Раб, на 5мин од плажа.
0,00 ден.

Локација: Раб.
Плажа: 5 минути (градска плажа), крупен песок и дел каменита.
Услуга: Полупансион, појадок – шведска маса, вечера - избор на 4 вида мени со салатно бифе.
Клима: Во ресторанот.

Опис: Ресторан, кафе бар со тераса, ресторан во градината, терен за тенис и мини голф.

Категоризација 3 ***
Локација Раб
Тип на сместување Хотел