Достапност

Hotel LAVANDA 3***

Хотел Лаванда 3*, се наоѓа во Стари Град, на 800м од центарот на градот, и 50м од плажа.
0,00 ден.
Категоризација 3 ***
Локација Хвар
Тип на сместување Хотел