Достапност

Hotel LOŽA 2**

Хотелот се наоѓа во Новаља на остров Паг, во центарот.
0,00 ден.

Локација: Новаља на остров Паг, во центарот.
Плажа: 400 м, крупен песок и бетонирана. Во близина 1000-3000 м се наоѓаат познатите плажи Страшко, Зрче и Цаска.
Услуга: Полупансион, појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе.

Опис: Ресторан, аперитив бар со тераса, тенис, пинг понг, мал фудбал, кошарка, одбојка на песок, куглана, мини голф, изнајмување велосипеди. Спортски активности во кампот Страшко, каде гостите од хотелот Ложа имаат бесплатен влез.

Категоризација 2 **
Локација Паг
Тип на сместување Хотел