Достапност

Hotel MARKO POLO 4****

Хотелот се наоѓа на 3 – 5 мин од градот Корчула.
0,00 ден.

Локација: 3 – 5 мин од градот  Корчула.
Плажа: Крупен песок  /  каменита и дел бетонирана. 200 м од хотел.
Услуга: Појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе.
Клима: Да.

Хотелски содржини: Ресторан, аперитив бар, бар на плажа, тераса, продавница за сувенири, надворешен базен на тераса, фитнес центар, фризерски и козметички салон, тениски терен во хотел Либурна.

инфо: Внатрешен и надворешен базен со морска вода.

Категоризација 4 ****
Локација Корчула
Тип на сместување Хотел