Достапност

Hotel Penzion RUBIN 3***

Хотелот се наоѓа во мирниот залив Покривеник, 35 км од Стари Град, 33 км од Сучурај.
0,00 ден.

Локација: Во мирниот залив Покривеник,35 км од Стари Град,33 км  од Сучурај.
Плажа: Каменита. Заливот со крупен песок е оддалечен 2 мин возење со чамец, доплата 1 еур по лице во двата правци, за деца до 8 год бесплатно.
Услуга: Полупансион – шведска маса за појадок, вечера – мени (избор на два вида мени).
Клима: Ресторан. Во соби со доплата.

Инфо: Клима  (со доплата ) во собите на вториот кат. Можност за изнајмување чамци и излети за риболов

Категоризација 3 ***
Локација Хвар
Тип на сместување Хотел