Достапност

Hotel PHAROS 3***

Хотел Фарос 3* се наоѓа на 5 мин од центарот на градот, и на 200м од плажа
0,00 ден.

Локација: Сместен во борова шума – 5 мин од центарот на Хвар.
Плажа: Крупен песок / каменита и дел бетонирана градска плажа. 200 м од хотел.
Услуга: Полупансион – шведска маса за појадок и вечера со салатно бифе.
Клима: Не.

Хотелски содржини: Туристичка населба со павиљони, централниот дел има ресторан со тераса,  аперитив бар, ТВ сала, надворешен базен, тераса, изнајмување сеф на рецепција, анимација за возрасни и деца, водени спортови на плажа, паркинг.

Категоризација 3 ***
Локација Хвар
Тип на сместување Хотел