Достапност

Hotel POSEJDON 3***

Хотелот се наоѓа на 10 мин од центарот на градот Вела Лука, и на 50м од плажа.
0,00 ден.

Локација: 10 мин од центарот на градот Вела Лука.
Плажа: Песочна, крупен песок и дел бетонирана, 50 м од хотел.
Услуга: Се вклучено.
Клима: Хотелот е климатизиран.

Хотелски содржини: Ресторан, аперитив бар, тераса, ТВ сала, надворешен базен со слатка вода, спортска понуда во хотел Адриа.

инфо: Хотелот е обновен во 2008 година.

Категоризација 3 ***
Локација Корчула
Тип на сместување Хотел