ПАРИЗ

ПАРИЗ

ПАРИЗ: најубавиот град на светот. Сите знаат дека неговото второ име е градот на Љубовта кој сам по себе е доволен да секој посетител се вљуби.

Стара цена: 12.340,00 ден.

% 11.100,00 ден.

Филтри