ВЕНЕЦИЈА

ВЕНЕЦИЈА

Венеција: Најотмениот салон на Европа - извикнал Наполеон кога ја освоил. Дојди, види и оди ... Од утро до вечер рзгледајте се што ќе Ви падне под нозе и ciao ragazzi. Преминете преку мостот Риалто, прошетајте по плоштадот Св.

11.100,00 ден.

Филтри