ИТАЛИЈА

РИМ

Најубавиот град на светот. Вечниот град, градот на културата, историјата, капучино и шпагети al dente, градот на модата и сончање на прекрасните тераси од кафетериите на плоштадот Навона со порција на преубавиот далеку познат Италијански сладолед сето тоа во друштво на преубавите Италијански девојки со длабоки деколтиња.

Стара цена: 15.900,00 ден.

% 10.420,00 ден.

ВЕНЕЦИЈА

Венеција: Најотмениот салон на Европа - извикнал Наполеон кога ја освоил. Дојди, види и оди ... Од утро до вечер рзгледајте се што ќе Ви падне под нозе и ciao ragazzi. Преминете преку мостот Риалто, прошетајте по плоштадот Св.

11.100,00 ден.

Филтри