Достапност
ВИД НА СОБА УСЛУГА 27.06. - 04.07. 04.07. - 11.07. 11.07. - 22.08. 22.08. - 29.08. 29.08. - 12.09.
 2 TWC BM H KL   7  ПОЛУПАНСИОНИ (дете бесплатно) € 269 € 299 € 329 € 299 € 269
 2 TWC BP H KL   7  ПОЛУПАНСИОНИ (дете бесплатно) € 249 € 279 € 299 € 279 € 249

ПОПУСТИ:
Возрасна особа на дополнителен лежај од 12 години 10%
Дете до 2 години 100%
Дете на дополнителен лежај до 12 години 100%
Дете на дополнителен лежај од 12 до 15 години 50%
Дете без лежај до 15 години 50%

ДОПЛАТИ:
Туристичка такса за деца од 12 до 18 години 0.80 €
Туристичка такса за возрасни од 18 години 1.60 €

Локација: Сутоморе, покрај песочна плажа долга 2 км, 6 км од Бар.
Плажа: 20 м, песочна.
Услуга: Полупансион ( појадок и вечера – шведска маса ).
Клима: Хотелот е климатизиран.
Хотелски содржини: Хотелски комплекс составен од главна зграда и три депанданси. Сместувањето е во главната зграда. Рецепција, ресторан, ТВ сала. Помеѓу хотелот и плажата се наоѓа шеталиштето.
Инфо: Собите не се реновирани и се скромно опремени. Паркинг пред хотелот – бесплатно.

Категоризација 2 **
Локација Сутоморе
Тип на сместување Хотел