КРСТАРЕЊЕ

КАРИБИ

Мајами – Портико – Девствени острови – Свети Мартин – Бахами термин 13 март 2019 – Пакет аранжман, авион + хотел + брод (12 дена, 10 ноќевања)

Стара цена: 123.930,00 ден.

% 99.130,00 ден.

Филтри