Достапност

Larissa Vista Hotel - Kemer

Хотелот се наоѓа во областа Гојнук, во Кемер. Има своја приватна плажа
0,00 ден.

За цени и слободни термини, јавете се во агенцијата.

Локација:

Хотелот се наоѓа во областа Гојнук, во Кемер. Има своја приватна плажа

Сместување: 

Хотелот има вкупно 370 соби. Wi fi интернет е расположлив во хотелското лоби.

Барови и ресторани:

Хотелот има 5 ресторани и 2 бара. Концептот на хотелот е All Inclusive.

Содржини:

Отворен базен, спа центар, фитнес центар, клуб за деца 

Категоризација 4 ****
Локација Кемер
Тип на сместување Хотел