СИТОНИЈА

Blue Dolphin 4*

Локација: Полуостров Ситониа, 1.5 км од населбата Метаморфози , 85 км од аеродром. Хотелот е изграден во традиционален стил. Се состои од 15 објекти и бунгалови.

0,00 ден.

Филтри