ХАЛКИДИКИ

Akrathos Hotel 3*

Локација: Полуостров Атос, 2 км од Уранополис , 125 км од аеродром Македонија. Плажа: Песочна / каменита,100 м од хотел.Лежалки и чадори за сонце - бесплатно,пешкири - со депозит.

0,00 ден.

Akti Ouranoupoli 3*

Локација: Полуостров Атос, 1.5 км од Уранополис , 125 км од аеродром Македонија. Плажа: Песочна,сопствена.Поврзана со подземен премин.Лежалки и чадори за сонце - со доплата,кабини за пресоблекување,WC,туш,пешкири - со депозит.

0,00 ден.

Филтри