БРОЈ НА НОЌЕВАЊА УСЛУГА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ
пакет за 2 ноќевања Al 42.00 €
пакет за 3 ноќевања Al 59.00 €
пакет за 2 ноќевања HB + 32.00 €
пакет за 3 ноќевања HB + 49.00 €

Попусти и доплати за деца:
- Прво дете од 0 до 5,99 год бесплатно
- Второ  дете од 0 до 5,99 год попуст 70% од цената на пакетот
- Деца од 6 до 11,99 год на дополнително легло попуст 50% од цената на пакетот
- Возрасна трета особа на дополнително легло попуст од 30% од цената на пакетот

Програма All inclusive light:
Појадок: 08:00 - 10:00 ч. на шведска маса или сет мени, кафе, чај, сок.
Ручек: 12:30 - 14:00 ч. на шведска маса или сет мени, кафе, чај, сок, пиво, бело и црвено наливно вино, бугарски алкохолни пијалоци - ракија, водка.
Вечера: 19:30 - 21:00 ч. на шведска маса или сет мени - пиво, сок, бело и црвено наливно вино, бугарски алкохолни пијалоци - ракија, водка.
All Inclusive програмата е во рамките на Основен ресторан. Изнесувањето на храна, пијалоци и прибори се санкционира според правилникот на хотелот.

Програма HB+:
Појадок: 08:00 - 10:00 ч. на шведска маса или сет мени, кафе, чај, сок
Вечера: 19:30 - 21:00 ч. на шведска маса или сет мени - пиво,  бело и црвено наливно вино,

Користење на внатрешен базен, СПА зона, парна бања, фитнес, интернет, паркинг

Категоризација 4 ****
Локација Банско
Тип на сместување Хотел