Достапност

Хотел Ogerim 2**

​Хотел Ogerim 2** се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach.
0,00 ден.

Хотел Ogerim 2**, се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach.
Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоалет, туш, фен, и балкон.
Во склоп на рецепција има сеф кој што  е на располагање на гостите. 
Исто така на гостите им е достапно и користење на Wi-Fi. 

Термини Цена по лице Термини Цена по лице Термини Цена по лице
01.06-11.06 119 € 11.07-21.07 189 € 20.08-30.08 189 €
06.06-16.06 119 € 16.07-26-07 189 € 25.08-04.09 189 €
11.06-21.06 149 € 21.07-31.07 189 € 30.08-09.09 169 €
16.06-26.06 149 € 26.07-05.08 189 € 04.09-14.09 169 €
21.06-01.07 179 € 31.07-10.08 189 € 09.09-19.09 169 €
26.06-06.07 179 € 05.08-15.08 189 € 14.09-24.09 169 €
01.07-11.07 189 € 10.08-20.08 189 € 19.09-29.09 169 €
06.07-16.07 189 € 15.08-25.08 189 € 23.09-04.10 169 €

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок (BB), клима и превоз. 

Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст.

Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2018- 31.08.2018
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 € = 62 ден. 

Категоризација 2 **
Локација Кушадаси
Тип на сместување Хотел