ВИД НА СОБА УСЛУГА 01.04. - 06.06. 06.06. - 11.07. 11.07. - 29.08. 29.08. - 12.09. 12.09. - 17.10.
 2 TWC T SAT TV F KL standard   7  Полупансиони € 366 € 409 € 476 € 409 € 366
 2 TWC MT SAT TV FKL standard   7  Полупансиони € 388 € 446 € 519 € 446 € 388

Локација: Во центарот на Тиват, залив Бока Которска, 22 км од Будва.
Плажа: 10 м, дел крупен песок и бетонирана.
Услуга: Полупансион, појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе.
Клима: Хотелот е климатизиран.
Хотелски содржини: Ресторан, рибен ресторан, аперитив бар, конференциска сала, интернет, масажа.
Инфо: Wi-Fi - бесплатно, паркинг во близина на хотелот – бесплатно.

Категоризација 3 ***
Локација Тиват
Тип на сместување Хотел