Достапност

Saphir Hotel - Alanya

Хотелот се наоѓа во Аланија, на 500 м. областа Конакли, на 110 км од аеродромот во Анталија,12 км од центарот на Аланија.
0,00 ден.

За цени и слободни термини, јавете се во агенцијата.

Локација: 
Хотелот се наоѓа во Аланија, на 500 м. областа Конакли, на 110 км од аеродромот во Анталија,12 км од центарот на Аланија. Реновиран во 2015 година.

Сместување: 

Хотелот има 611 соби,(422 стандардни соби, 64 елит вили, 54 вила стандард де лукс, 71 вила фамилијарни де лукс.

Ресторани и барови:

Еден главен ресторан со капацитет за 1000 лица во отворен дел и 700 лица во затворен дел, 2 " a la carte " ресторани и 6 барови.

Активности и услуги:
Хотелскиот комплекс поседува 4 базени,со вкупно 5 лизгалки, приватна плажа, чадори, пешкири и кревети за плажа бесплатни, спа центар, сауна,пикадо,кошарка, одбојка на палжа, тенис,анимација во текот на денот, билијард,аеробик, аква аеробик.

Категоризација 4 ****
Локација Аланија
Тип на сместување Хотел