ВИД НА СОБА УСЛУГА 07.05. - 28.05. 28.05. - 15.06. 15.06. - 09.07. 09.07. - 27.08. 27.08. - 16.09. 16.09. - 24.09.
 2 TWC T SAT TV SEF F S KL   7 Полупансион € 336 € 409 € 474 € 599 € 474 € 409
 2 TWC MT SAT TV SEF F SKL   7 Полупансион € 419 € 499 € 559 € 689 € 559 € 499

Локација: Бечичи, 2 км од Будва.
Плажа: 80 м, песочна. Лежалки и чадори за сонце со доплата.
Услуга: Полупансион - појадок и вечера шведска маса со салатно бифе.
Клима: Хотелот е климатизиран.
Хотелски содржини: Ресторан, аперитив бар, конгресна сала, продавница за сувенири, фризерски салон, интернет, масажа, мал фудбал, пинг понг, фитнес, спортови на вода, анимација.
Инфо: Хотелот е реновиран 2005 година.Wi-Fi – бесплатно, Паркинг – бесплатно.

Категоризација 4 ****
Локација Бечичи
Тип на сместување Хотел