ВИД НА СОБА УСЛУГА 19.06 28.06 28.06 07.07 07.07 16.07 16.07 25.07 25.07 03.08 03.08 12.08 12.08 21.08 21.08 30.08
2 TWC BMS SAT TV F KL  9 ноќевања 116 € 134 € 143 € 161 € 161 € 161 € 152 € 134 €
2+1 TWC STUDIO BMS SAT TV F KL  9 ноќевања 116 € 143 € 152 € 161 € 161 € 161 € 152 € 134 €
2 TWC B / T SAT TV F KL  9 ноќевања 107 € 125 € 134 € 152 € 152 € 152 € 143 € 125 €
3 TWC B / T SAT TV F KL  9 ноќевања 107 € 125 € 134 € 152 € 152 € 152 € 143 € 125 €
2 TWC B / T SAT TV F KL  9  ноќевања 107 € 125 € 134 € 152 € 152 € 152 € 143 € 125 €

ПОПУСТИ:

    Дете без лежај од 2 до 10 години 100%
    Попуст за деца до 2 години 100%
    Возрасна особа на трет лежај 10%
    Дете на трет основен лежај од 2 до 10 години 20%  

ДОПЛАТИ:

    Туристичка такса за деца од 12 до 18 години 0.80 €
    Туристичка такса за возрасни од 18 години 1.60 €

Локација: Будва, 300метри од стариот град.
Плажа: 250 м, песочна.
Услуга: Наем.
Клима: Да.
Опис: Паркинг бесплатен, во близина на вилата, WI – FI интернет – бесплатно.
Инфо: Сместувањето е во студија и соби. Опремени со ТВ, клима, мини фрижидер, WC, тераса. Во приземјето на вилата се наоѓа заедничка кујна и трпезарија. Можност за исхрана во близина на вилата. Секојдневно основно чистење на собите, менување постелнина на секои 5 дена, менување пешкири на 2 дена.

Локација Будва
Тип на сместување Апартман