ВИД НА СОБА УСЛУГА 28.06. 07.07. 07.07. 16.07. 16.07. 25.07. 25.07. 03.08. 03.08. 12.08. 12.08. 21.08. 21.08. 30.08.
 2 TWC B SAT TV H KL  9 ноќевања 119 € 139 € 149 € 149 € 149 € 149 € 119 €
 2+1 TWC B SAT TV H KL  9 ноќевања 155 € 179 € 195 € 195 € 195 € 195 € 155 €
 2+1 TWC STUDIO B SAT TV H KL  9 ноќевања 175 € 199 € 215 € 215 € 215 € 215 € 165 €

ПОПУСТИ:

    Дете без лежај од 2 до 10 години 100%
    Попуст за деца до 2 години 100%
    Возрасна особа на трет лежај 10%
    Дете на трет основен лежај од 2 до 10 години 20%
   

ДОПЛАТИ:

    Туристичка такса за деца од 12 до 18 години 0.80 €
    Туристичка такса за возрасни од 18 години 1.60 €

Локација: Рафајловичи - центар.
Плажа: 60 м, песочна.
Услуга: Наем.
Клима: Да.
Инфо: Паркинг бесплатен, во близина на вилата, WI – FI интернет – бесплатно.
Опис: Сместувањето е во студија и соби. Опремени со ТВ, клима, мини фрижидер, WC, тераса. Можност за исхрана во близина на вилата. Секојдневно основно чистење на собите, менување постелнина на секои 5 дена, менување пешкири на 2 дена. 

Локација Рафајловичи
Тип на сместување Апартман