ВИД НА СОБА УСЛУГА 01.04. - 16.06. 16.06. - 23.06. 23.06. - 07.07. 07.07. - 18.08. 18.08. - 01.09. 01.09. - 15.09. 15.09. - 30.09.
 2 TWC B TV SEF H S KL   7  ПОЛУПАНСИОНИ € 229 € 249 € 269 € 289 € 269 € 249 € 229
 2+1 TWC B TV SEF H S KL   7  ПОЛУПАНСИОНИ ( дете бесплатно ) € 239 € 259 € 279 € 299 € 279 € 259 € 239
 3 TWC B SAT TV SEF H S KL   7  ПОЛУПАНСИОНИ € 219 € 239 € 259 € 279 € 259 € 239 € 219
 2+2 TWC B TV SEF H S KL suita   7  ПОЛУПАНСИОНИ ( дете бесплатно ) € 259 € 269 € 289 € 299 € 289 € 269 € 259

ПОПУСТИ:

Попуст за деца до 2 години 100%
Дете на дополнителен лежај до 12 години 100%
Дете на трет основен лежај од 3 до 14 години 50%
Дете на дополнителен лежај до 14 години 100%

ДОПЛАТИ:
Туристичка такса за деца од 12 до 18 години 0.80 €
Туристичка такса за возрасни од 18 години 1.60 €

Локација: Будва, 700 метри од стариот град.
Плажа: 500 м, песочна плажа, 800 метри од плажа Могрен.

Услуга: Полупансион, појадок - шведска маса, се служи во вилата. Вечера мени-избор на 4 јадења, се служи во ресторан Зелен Рај кој се наоѓа на шеталиштето Словенска Плажа.

Клима: Да.

Опис: Аперитив бар со тераса.
Инфо: WI-FI на рецепција - бесплатно. Паркинг – 5 € на ден.

Локација Будва
Тип на сместување Апартман