ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА

ВЕНЕЦИЈА

Венеција: Најотмениот салон на Европа - извикнал Наполеон кога ја освоил. Дојди, види и оди ... Од утро до вечер рзгледајте се што ќе Ви падне под нозе и ciao ragazzi. Преминете преку мостот Риалто, прошетајте по плоштадот Св.

11.100,00 ден.

ПАРИЗ

ПАРИЗ: најубавиот град на светот. Сите знаат дека неговото второ име е градот на Љубовта кој сам по себе е доволен да секој посетител се вљуби.

Стара цена: 12.340,00 ден.

% 11.100,00 ден.

Филтри