BB - ноќевање со појадок                
HB - полупансион                
FB - полн пансион                
UL - ултра се вклучено                
AL - се вклучено                
RR - наем                
Ad - возрасно лице

Категоризација 2 **
Локација Уранополис
Тип на сместување Хотел