About Us

Почитувани патници !!!

Дозволете ни и оваа година да Ве удостоиме со највозбудливите  патување до сега, каде ќе имате можност да стекнете нови пријателства, запознаете нови култури, каде ќе можете да сретнете прекрасни градови, светски познати градби, споменици и природни убавини кои ќе ги оживеат со приказни нашите водичи.
Ако ги сакате новите искуства и незаборавните доживувања, во тој случај Вашето присуство е задолжително. Целото патување и забава да не Ви бидат прераскажани, бидете со нас и споделете го чувството на исполнетост. Вашето задоволство додека патувате е наша обврска.
Со врвен професионализам, техничко водство, конфор, луда забава по дискотеките и рестораните, патувајки со високотуристичките автобуси или комфорни авиони , адекватно сместување и секогаш богата и возбудлива туристичка програма, и овој пат ќе Ви докажеме дека имаме патувањата од Вашите соништа кои никогаш не се забораваат. Големото професионално искуство во туризмот веќе 17 години е гаранција за успешно реализирање и на следнато Ваше патување.
Од 2011 година станавме генерални застапници на најголемата Европска Агенција RELAX специјалист за Јадран.
Дозволете, секогаш, најдобрите да бидат со Вас !
 
Diplomatic travel