Достапност

Paviljoni Vlačica i Vrilo 3***

Павилјоните се наоѓаат во Супетар на Брач, хотелска населба Веларис, во заливот Вела Лука, на 1 км од центарот
ден 0,00

Локација: Супетар на Брач, хотелска населба Веларис, во заливот Вела Лука, на 1 км од центарот. 
Оддалеченост од плажа: 20-100м, камчеста, на места песочна плажа. 
Услуга: Доручек и вечера – шведска маса
Клима: во заедничките простории и собите.
Опис: Населба од павилјонски тип, со павилјоните Врило и Влачица 3*, хотелот Амор 4*, и вилата Вела Лука 4*. 
Централен реторан и рецепција, аперитив бар, детско катче, мал отворен базен со слатка вода (72м2) во хотел Амор, бифе на плажа, паркинг. Навечер повремена музика во живо. Тенис, пинг-понг, разни водени спортови. Велнес центар, бјути центар, фитнес центар, џакузи, финска сауна, масажа. 

Дополнително: Соби 2+2 (дополнителен лежај за деца до 12г.). Во павилјонот Врило и вилата Вела Лука, во собите ½ без балкон, не е можен дополнителен лежај.  

Можност да се изнајмат пешкири кај базенот. 

Категоризација 3 ***
Локација Брач
Тип на сместување Апартман